Onderwijs-vernieuwing & ICT

De digitale wereld ontwikkelt zich razendsnel. Dat roept vanzelf de vraag op wat dat voor jouw school betekent.

Welke rol speelt ICT in het leerproces van jouw leerlingen en hoe maak je op een slimme manier gebruik van de nieuwste ontwikkelingen? Wil je aan de slag met deze vragen? Schrijf je dan in voor deze training!

Tijdens deze 3-daagse training ga je samen met collega’s op zoek naar antwoorden op deze vragen. 

Laat je inspireren!

Tijdens deze training ben je echt even helemaal weg: los van de waan van de dag.  Letterlijk in een andere wereld denk je samen met anderen na over de toekomst van jouw school.

Elke dag blikken we gezamenlijk terug op de ervaringen van die dag en verbinden dat aan je dagelijkse werk. Zo ontstaan sparringpartners die jouw helpen je school verder te brengen.

 In een ontspannen sfeer werk je toe naar concrete stappen die jij kunt zetten als je weer in Nederland bent.  

Zelf te boeken

  • Overnachtingen
  • Reis
  • Niet genoemde maaltijden
  • Toegangstickets BettShow (gratis)

De activiteiten van Teaching Pro’s bevinden zich in het westelijke deel van de stad (plm 30-45 min vanaf Excell Londen)

Woensdag:
Dromen

Op 22 januari 2020 om 16:00u  dromen we weg bij de school zoals jij haar zou willen zien. Hoe wordt er lesgegeven? Wat doen docenten en leerlingen? Hoe ziet het gebouw eruit? Welke middelen worden gebruikt? Kortom: hoe ziet jouw droom voor jouw school eruit?

Aansluitend dineren we in een fraaie gelegenheid in Londen en is er voor de liefhebbers een afsluitende borrel in een echte Londense Pub.

Donderdag:
Plannen

Op 23 januari om 15:00u gaan we aan de slag met de opbrengst van de dag: hoe kun je de droom van woensdag omzetten in concrete plannen? Welke middelen kunnen daaraan bijdragen?

Aansluitend gebruiken we een eenvoudig diner, zodat we om 19:30u in een van de theaters van West End kunnen genieten van een fraaie musical. Voor de liefhebber sluiten we de dag weer af in een echte Londense Pub.

Vrijdag:
Werkelijkheid

Na het ontbijt (24 januari 10:00u) gaan we met elkaar aan het werk om de dromen en plannen werkelijkheid te laten worden. Het concrete plan ligt er maar hoe kun je dit in jouw school realiseren? Welke obstakels zie je? Welke mogelijkheden zijn er? Waar mogen we jou na een half jaar op bevragen als het om jouw plan gaat? Wat heb je dan voor elkaar gekregen? Met deze en andere vragen ronden we deze training uiterlijk om 12:30u  af.
architecture-buildings-cars-374815

22 - 24 januari 2020

  • de training start op 22 januari en duurt tot en met 24 januari 2020
  • Kosten van het programma: €1.100,- incl. BTW
  • dagelijks vertrekken er meerdere vluchten vanaf Nedrlandse vliegvelden naar Londen.
  • Ook met de trein is Londen goed bereikbaar.
  • In Londen zelf is vervoer per OV of taxi eenvoudig en goed betaalbaar. 
architecture-buildings-cathedral-34751

Maatwerk

Wil je met meerdere collega’s tegelijk deze training volgen of het boeken van overnachtingen en de reis uitbesteden? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Bel ons op 0183-745929

architecture-background-britain-1837590

De laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijs en ICT

Tijdens ons verblijf in Londen vindt de jaarlijkse Bett Show plaats. Een bezoek aan deze beurs met gratis entree is zeer aan te raden!

Een bezoek aan de beurs zou passen op de woensdag, donderdag of vrijdagmiddag.